Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: دبیر چهاردهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز با تشریح برنامه های سومین روز جشنواره، گفت: همزمان با برگزاری سومین روز از چهارهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز، کلاس آموزش بازیگری زیر نظر پرستو گلستانی در کتابخانه مجتمع ارشاد سقز برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، علیرضا اسماعیلی، دبیر چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز امروز (18 آذر) در حاشیه برگزاری این جشنواره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز از 16 آذر جاری با رقابت 13 گروه نمایشی به مدت چهار روز در سقز اغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برگزاری کارگاه های آموزشی عکاسی، بازریگری و تئاتر شورایی از جمله برنامه های جنبی این دوره از جشنواره تئاتر کوردی سقز بود که کلاس آموزش عکاسی زیر نظر بهروز اسراری در دومین روز از برگزاری جشنواره برگزار شد.

اسماعیلی به برگزاری کارگاه آموزشی بازیگری اشاره کرد و افزود: همزمان با برگزاری سومین روز از چهارهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز، کلاس آموزش بازیگری زیر نظر پرستو گلستانی همزمان با ساعت 14 در کتابخانه مجتمع فرهنگی هنری سقز برگزار می شود.

اجرای دو نمایش از دکتر قطب الدین صادقی

دبیر چهاردهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز از برگزاری آیین نکوداشت و تجلیل از دکتر قطب الدین صادقی همزمان با سومین روز از این جشنواره خبر داد و اذعان کرد: در همین راستا نمایش های «چنور» و «سرودی سه د هه زارِ ئوفیلیای ئه ویندار» نوشته و کار قطب الدین صادقی نیز همزمان با سومین روز از جشنواره به روی صحنه می روند.

به گفته وی، «مردووه بی کفن و دفنه کان» اثر فاتح بادپروا از مریوان، «سه رده می بی تاوانی» اثر امید خاکپور از مهاباد، «امپرتور و آنجلو » اثر دنیا گفتاری از تهران و «زماونی خوین» اثر پرویز احمدی از سقز در سومین روز از چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز اجرا می شوند.

اسماعیلی اضافه کرد: نمایش های «ئه وانگه ل» به کارگردانی غلامرضا همتیان از شهرستان بیجار و «عیشا» به کارگردانی حامد اسماعیل وند از ارومیه  در اولین روز از جشنواره با حضور پرشور مردم هنردوست سقز اجرا شد.

 

وی نمایش های «دیل کراوه کان» به کارگردانی محمد امین کهنه پوش از مریوان، «ده رویش عودی» به کارگردانی رسول بانگین از ارومیه، «خیال» به کارگردانی سعید پاکزاد از پاوه و «له پشت درگا» به کارگردانی رحیم عبدالرحیم زاده از بوکان را اجراهای روز دوم جشنواره تئاتر کوردی سقز برشمرد.

 اسماعیلی بیان کرد: «پانیکه کان» به کارگردانی حسن ترقی از سنندج، «په ریخان» به کارگردانی منصور حسین زاده از تهران  نیز در اخرین روز از جشنواره و قبل از آیین اختتامیه به روی صحنه خواهند رفت.

 دبیر چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز یادآوری کرد: همچنین در سومین روز از برگزاری چهاردهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز شاهد برگزاری سه جلسه نقد و بررسی تئاتر های اجرا شده با حضور بازیگران و هنرمندان حوزه نمایش هستیم.

قطب الدین صادقی، کوروش سلیمانی و علی ظفر قهرمانی نژاد داوری این دوره از جشنواره را بر عهده دارند.

آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره سراسری تئاتر کوردی سقز همزمان با ساعت 21 روز یکشنبه 19 آذر در سقز برگزار می شود.

 

پایان پیام/79

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر افزود: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او تأکید کرد: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس  و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

او با بیان اینکه امروز در کشور ما هنر حرف اول را می‌زند، تأکید کرد: باید کشف استعدادها در زمینه هنر از کودکی آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد تا پایان همراه او  خواهد بود زیرا در لوح وجود او ماندگار شده است.

در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می گشت به مربیگری  محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنرهای نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»