Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده و کارگردان نمایش «چنور» با اشاره به انگیزه‌های خود از به صحنه بردن یک اثر نمایشی تک شخصیتی از چالش‌ها و دغدغه‌های اجرای نمایشی گفت که سرخوردگی انسان امروز را به تصویر می‌کشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، قطب‌الدین صادقی نویسنده و کارگردان نمایش «چُنور» که این روزها در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است با اشاره به محتوای متفاوت این اثر نمایشی گفت: نمایش «چنور» یک اثر نمایشی عاشقانه است که در برگیرنده حسرت و آرزوهای نسلی است که من تلاش کردم با روایت یک داستان این شرایط را به تصویر بکشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال همین نسل در شرایط بسیار دشوار و سختی حضور داشتند که من کوشش کردم با نگاهی به یک داستان واقعی اثری را روی صحنه ببرم که دارای اندیشه و تفکری است که با تمام وجودم آن را حس کرد.

این کارگردان و مدرس شناخته شده تئاتر کشورمان در پاسخ به پرسشی مبنی بر انتخاب یک نمایشنامه تک شخصیتی برای اجرای نمایش «چنور» خاطر نشان کرد: در این نمایشنامه فضای داستانی به شکلی طراحی و ایده پردازی شده که فقط باید یک شخصیت در محوریت اصلی حضور داشته باشد. چرا که در غیر این صورت نمایش این «تنهایی» چه در شکل و چه در محتوا با اضافه کردن شخصیت‌های دیگر غیر ممکن بود. شرایطی که من در نمایش‌های «مویه جم» و «سحوری» نیز تجربه کرده بودم و علاقه مند بودم که این تنهایی عاشقانه با تکیه بر آرزوهای یک نسل سوخته پیش روی مخاطبان قرار گیرد.

وی درباره انتخاب عنوان نمایشنامه هم توضیح داد: «چنور» نام گیاهی بسیار خوشبو در منطقه کردستان است که به عنوان یکی از نام‌های دخترانه این منطقه استفاده می‌شود. به اعتقاد من واژه چنور در اینجا نماد نسلی است که در دو تصویر موازی در هم شکسته از روزمرگی و تنهایی فلسفی فرار کرده و این بار می‌خواهد دوست داشتن را بیاموزد. اما این نسل به دلیل بحران‌های مختلف اجتماعی و شرایط سخت، جوانی خود را به شکلی می‌گذارند که مردمان دورانش را خشم گرفته است. به هر حال در نمایش «چنور» عشق و مهر سخن اول و سرخوردگی از سراب غربت و عقل کاذب سخن آخر را می‌گوید.

نمایش «چنور» به نویسندگی و کارگردانی قطب الدین صادقی و بازی فرشید گویلی هر روز غیر از شنبه‌ها ساعت 20 در تالار چهارسو به مدت زمان 60 دقیقه روی صحنه می‌رود.

فرشید حیدری طراح صحنه، افسانه قلی زاده طراح چهره پردازی، نیوشا صادقیان طراح لباس، میثم صفری طراح نور، فرید ستاربخش طراح پوستر، اخترتاجیک عکاس، کیوان اسماعیلی عکس و گرافیست، کیوان اسماعیلی دستیار کارگردان، اهورا علیزاده و مارال علیپور گروه کارگردانی، سعید مصطفایی مدیر صحنه، محمد متحدی، حسن نصیریان، کامیار خزاعی گروه صحنه و ساخت دکور، کامبیز معماری مجری گریم، حسین اکبری مجری نور، ایوب محمد نیا، دانیال اربابی مشاور رسانه، ندا کاوندی و مهران عشریه روابط عمومی گروه اجرایی نمایش «چنور» را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چنور قطب الدین صادقی تئاتر شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر گفت: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او گفت: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی گفت: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس و با آن ارتباط برقرار می‌کند.
در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می‌گشت به مربیگری محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنر‌های نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • استقبال از «آن برد» غافلگیر کننده بود/ دغدغه همیشگی «مهاجرت»
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید 
  • «روال عادی» به هفته پایانی اجرا در تئاتر شهر رسید
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر