Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال «کیف انگلیسی» با اشاره به آماده کردن سه نمایش برای صحنه، گفت: «سنجرخان» نیز روایت یک اسطوره و قهرمان مردمی والا مقام، فروتن، میهن دوست و پردل است که ناکسان رقیب و دولتیان توطئه‌ای چیده و او را به قتل رساندند، یک سال و نیم به عنوان ناظر کیفی و بازیگر، درگیر این سریال بودم.

قطب الدین صادقی در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایران اکونومیست و در توضیح آخرین فعالیت‌های خود گفت: یک سال و نیم درگیر سریالی به نام سنجرخان بودم که در این پروژه هم نقش ناظر کیفی و هم یکی از نقش های اصلی بازی را برعهده داشتم (سریال سنجرخان با وقایع سال ۱۲۹۶ آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۲۹۹ کودتای رضاخانی اتفاق می‌افتد که شخصیت رضاخان هم با عنوان رضا شصت‌تیر که قصد جنگ با سنجرخان را دارد، در این سریال حضور دارد. این سریال برگ‌های تاریخ از زمان جنگ جهانی اول و دوران قحطی تا شهادت سنجرخان در ظهر عاشورای سال ۱۳۳۷ را ورق می‌زند).

بازیگر سریال کیف انگلیسی (سیدضیاالدین دری ۱۳۷۸) ادامه داد: پس از آن چند کار پژوهشی داشتم و در این مدت شیوع کرونا حدود ۱۲ مقاله پژوهشی نوشتم و آخرین کارم این بود که برای اولین بار در عسلویه و در یک مجمتع کاملا صنعتی که کاری فرهنگی صورت گرفته بود، به عنوان داور حضور داشتم.

این کارگردان تئاتر با اشاره به جایزه‌ای که هفته گذشته از سوی هیأت امنای جایزه افضلی‌پور دریافت کرد، گفت: در مدت اخیر چند سفر پژوهشی به کیش و مشهد و... داشتم و در روزهای اخیر برای شانزدهمین دوره جایزه افضلی پور به کرمان رفتم.

بازیگر مجموعه معمای شاه (محمدرضا ورزی ۱۳۹۴-۹۵) با اشاره به ماهیت این جایزه اظهار داشت: سالها پیش دکتر افضلی پور با هزینه شخصی دانشگاه کرمان، خوابگاه های آن و بیمارستانی را در این شهر ساخته است؛ اوایل انقلاب در حق ایشان کم لطفی شد و پس از فوت ایشان و همسرشان فاخره صبا هر سال دانشگاه کرمان برای پاسداشت نام ایشان جایزه ای بزرگ به هنرمند یا شخصیت علمی سال می دهد (علیرضا افضلی‌پور - ۶ فروردین ۱۲۸۸ – ۱۸ فروردین ۱۳۷۲- شیمی‌دان و فرد نیکوکاری بود که به همراه همسرش فاخره صبا به عنوان بنیانگذاران دانشگاه کرمان شناخته می‌شود).

صادقی تصریح کرد: در بخش هنر تاکنون آیدین آغداشلو و لوریس چکناواریان مفتخر به دریافت این جایزه شده اند و امسال من افتخار دریافت این جایزه را داشتم.

عمر «ضیاالدین دری» به ساخت سنجرخان کفاف نداد

بازیگر فیلم سینمایی آدم‌کش (رضا کریمی ۱۳۸۸) در توضیح موضوع و قصه سریال سنجرخان بیان کرد: سنجرخان پروژه ای برای تلویزیون و به نظرم کاری بسیار خوب بود به این دلیل که با استان ها و مناطقی که فرهنگی متفاوت دارند (مانند گیلان، آذربایجان، کردستان، لرستان) با شراکت استانداری این استان ها هزینه ای را می گذاشتند و موضوعات مورد علاقه آنان را کار می کردند

عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران ادامه داد: در کردستان سه موضوع حائر اهمیت بود که یکی از این موضوعات قصه سنجرخان بود؛ سنجرخان یک سردار واقعی سنندجی است که اواخر جنگ جهانی اول به کمک مردم و عشایر سپاه روس را سه بار شکست می دهد.

وی افزود: او یک اسطوره و قهرمان مردمی والا مقام، فروتن، میهن دوست و پردل است که ناکسان رقیب و دولتیان توطئه ای می چینند و او را به قتل می رسانند.

بازیگر فیلم سینمایی گناهکاران (فرامرز قریبیان ۱۳۹۰) تاکید کرد: این موضوع مدت ها بود که در ذهن مردم جریان داشت و با آن زندگی می کردند و حتی برای این شخص (سنجرخان) منظومه ها گفته اند و تصمیم گرفته شد که این کار انجام شود.

صادقی یادآور شد: پیشتر قرار بود قصه سنجرخان را ضیاالدین دری بسازد که ایشان سرطان کبد گرفت و عمرش کفاف نداد و پس از آن محمدحسین لطیفی نامزد انجام این کار شد و برای ۱۶ ماه در سنندج بود و من هم دوشادوش ایشان بودم و این سریال را با ۳۵۰ بازیگر (نقش) به پایان رساندیم که در حال حاضر مونتاژ و مراحل نهایی را طی می کند.

امیدوارم سه نمایشم را امسال روی صحنه ببرم

بازیگر تئاتر در حضور باد (بهرام بیضایی ۱۳۴۷) در پاسخ به این پرسش که این روزها مشغول به چه کار است، گفت: دو کلاس بازیگری دارم که در یکی نمایش لورکا عروسی خون را کار می کنیم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر به سه تئاتر بزرگ تهران (تئاتر شهر، ایرانشهر و شهرزاد) سه نمایش را پیشنهاد کردم که شهرزاد به سرعت یکی را به جریان انداخت که یک کمدی ایرانی نوشته خودم است و ماجرایش در دوره قاجار می گذرد و آخرین کار یک گروه بنگاه شادمانی است (یعنی کسانی که صندوق هایشان را حمل می کنند) و داستان زندگی یکی از همکارانشان را نمایش می دهند که بسیار گزنده است.

صادقی خاطرنشان کرد: و دیگری تئاتری کمیک حدگذار در تاریخ تئاتر فرانسه است که تئاتر مدرن فرانسه از آنجا شروع می شود و آن را آماده کرده ام که ببینم کدامیک از این دو سالن تئاتر آن می پذیرند و دیگری یک نمایش شکسپیر است و دوست دارم در سال جاری هرسه این نمایش ها را روی صحنه ببرم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کردستان ، شهر تهران ، محمدحسین لطیفی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کردستان شهر تهران محمدحسین لطیفی افضلی پور سه نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۵۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی گروه، تمرین‌های نمایش «آرت»، نوشته یاسمینا رضا با ترجمه و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی و تهیه‌کنندگی آرش رهبری، به روزهای پایانی خود نزدیک شده و این گروه اجرایی، از اواخر اردیبهشت امسال، اجراهای عموم خود را در سالن ناظرزاده‌کرمانی تماشاخانه ایران‌شهر آغاز می‌کند.

«آرت» که در ایران با نام «هنر» نیز شناخته می‌شود، از سال ۱۹۹۶ تا سال ۲۰۰۲ در سالن‌های تئاتر لندن و دیگر شهرهای انگلیس روی صحنه رفته و جزو پرفروش‌ترین تئاترهای روی صحنه در انگلستان به شمار می‌رود. این استقبال در دیگر شهرهای مطرح اروپا و آمریکا نیز به همین منوال بوده است. موضوع نمایش‌نامه «آرت» درباره چند دوست است که یکی از آنها تابلوی نقاشی مدرنی را خریده و در واقع یک بوم خالی است، آن‌ها بر سرنقاشی تابلو بحث و مشاجره می‌کنند و دوستی‌شان به هم می‌خورد. تم اصلی نمایش‌نامه «آرت»، خودفریبی است. یاسمینا رضا در مقدمه این کتاب می‌گوید: «خودفریبی برای من بخش مهمی از زندگی است. خودفریبی امروز حکومت می‌کند. خودفریبی عنصر مسلط نهاد بشری است. خودفریبی تنها دروغ گفتن به دیگران نیست بلکه دروغ گفتن به خود است. شکلی از محافظت است و ناشی از احساسات دیگر مثل احساس غرور، نخوت، ترس، و درآمیختن با دیگران است.»

علیرضا کوشک‌جلالی که از کارگردانان پرکار ایرانی محسوب می‌شود، در سال‌های گذشته نمایش‌هایی همچون «پستچی پابلو نرودا»، «مسخ»، «بازرس»، «موسیو ابراهیم»، «خدای کشتار»، «پوزه چرمی»، «سیستم گرون هلم» و «جنون محض» را روی صحنه برده است. وی همچنین، برنده جایزه افتخاری تئاتر شهر کلنِ آلمان و عضو دایمی هیات ژوری انتخاب بهترین شخصیت تئاتری کلن نیز هست. کوشک‌جلالی عضو کانون کارگردانان آلمان و ایران و دارای مدرک درجه یک هنری از وزارت ارشاد است. وی همچنین در چند سال اخیر، توجه به‌خصوصی به امر آموزش تئاتر شهرستان‌ها داشته است.

از عوامل این نمایش می‌توان به آرش رهبری تهیه‌کننده، امیر پارسائیان‌مهر مجری طرح، آذین پورزند دستیار کارگردان و منشی صحنه، حمید عباسی دستیار تولید، بهرنگ کامیار مدیر صحنه، حسین سینجلی دستیار صحنه، آرین کشیش‌زاده طراح صحنه، صادق زرجویان طراح پوستر و تیزر و عکاس، حمیدرضا جلالیطراح نور، آیلین بخشی طراح لباس، مریم صفری طراح گریم، پارسا اسماعیلی تبلیغات مجازی، امیر پارسائیان‌مهر مدیر روابط‌عمومی و رسانه اشاره کرد.

پیش‌فروش نمایش «آرت» از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود.

کد خبر 6098139 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • کوشک جلالی با «آرت» به تماشاخانه ایرانشهر می‌آید
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند/ اجرا در تالار قشقایی